Multikonta
+2
żywiołek
Kamikazia
6 posters
Strona 1 z 1
Multikonta
Od długiego czasu na Howrse znajduje się fala multikont. Oczywiście to można było przewidzieć. Przecież Howrse nie jest wcale taką niepopularną grą, prawda? Ludzie po prostu lubią wspomagać się innymi kontami, na których gromadzą CR, konie i eq, które następnie przenoszą na swoje konto, na którym najczęściej grają.
Pytania:
W tym temacie możecie również wrzucać linki do profili, które Waszym zdaniem mogą być multikontami.
Pytania:
- Co sądzisz o multikontach?
- Czy Howrse robi wystarczająco dużo, żeby zaradzić fali multikont?
W tym temacie możecie również wrzucać linki do profili, które Waszym zdaniem mogą być multikontami.
Re: Multikonta
1. To dobry sposób na podwojenie zysku, ale ja nie popieram. Nigdy nie miałam multikonta i nie zamierzam go robić dla zysku.
2. Nie, zdecydowanie nie. Częściej osoby mające konto na jednym komputerze (np. siostry) są banowane, niż prawdziwi oszuści.
2. Nie, zdecydowanie nie. Częściej osoby mające konto na jednym komputerze (np. siostry) są banowane, niż prawdziwi oszuści.
żywiołek- Nowicjusz
- Liczba postów : 31
1. Według mnie to głupie. Inni pracują, by coś zdobyć, a ty masz od razu dwa razy łatwiej, bo pomagasz sobie drugim kontem.
2. Oczywiście, że nie. Niektóre osoby krzyczą na prezentacji, że mają dwa konta, nikt ich nie banuje. Ale gdy tylko nadarzy się okazja do zbanowania kogoś uczciwego - od razu banują.
2. Oczywiście, że nie. Niektóre osoby krzyczą na prezentacji, że mają dwa konta, nikt ich nie banuje. Ale gdy tylko nadarzy się okazja do zbanowania kogoś uczciwego - od razu banują.
Weduk- Moderator
- Liczba postów : 107
1. Ban. Ludzie nie znają zasad czystej gry. Takie po prostu egoiści.
2. Wprost proporcjonalnie do ilości multikont.
2. Wprost proporcjonalnie do ilości multikont.
kreatywny- Nowicjusz
- Liczba postów : 10
1. Trudno powiedzieć, nie popieram tego, lecz wiem, że howrse nie robi wszystkiego by działać przeciw nim.
2. Oczywiście, że nie. Ale dlaczego? Kiedyś była możliwość zgłaszania prawdopodobieństwa multikont, ale niektórzy byli lekko zazdrości o innych i wynikły z tego lekkie kłótnie. Dlatego hwr samo wykrywa multikonta i śmiem twierdzić, że nie idzie im to za dobrze.
2. Oczywiście, że nie. Ale dlaczego? Kiedyś była możliwość zgłaszania prawdopodobieństwa multikont, ale niektórzy byli lekko zazdrości o innych i wynikły z tego lekkie kłótnie. Dlatego hwr samo wykrywa multikonta i śmiem twierdzić, że nie idzie im to za dobrze.
Mlecznaa- Nowicjusz
- Liczba postów : 29
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: