Czysto technicznie - czcionka i blok panelu usera.
3 posters
Strona 1 z 1
Czysto technicznie - czcionka i blok panelu usera.
O co chodzi? Ano o to, że jak czcionka jest tak byczasta, to aż oczy bolą od czytania. Może trochę mniejszą?
Plus mam sugestię co do panelu usera, może avatar na górze wiadomości? Jak jest pod postem to szlag jasny trafia, przy dłuższych wypowiedziach, byczastej czcionce i panelu na dole robi się zwyczajnie nieczytelnie.
Plus mam sugestię co do panelu usera, może avatar na górze wiadomości? Jak jest pod postem to szlag jasny trafia, przy dłuższych wypowiedziach, byczastej czcionce i panelu na dole robi się zwyczajnie nieczytelnie.
Kakinuma- Nowicjusz
- Liczba postów : 8
Re: Czysto technicznie - czcionka i blok panelu usera.
Contra zmieniła styl i tak to wygląda... Zmieniło to trochę w naszym stylu, ale mam zamiar to naprawić. Dziękujemy za zgłoszenie. Jeśli nic nie poprawi się w ciągu najbliższych 24 h prosimy o upomnienie się do administratowów technicznych.
O, i teraz jest dobrze ;)Ogólnie bardzo przyjemny wygląd forum
Edit: mj poprzedni post jest dobry, a ten już niekoniecznie, znowu czcionka szwankuje...
Edit: mj poprzedni post jest dobry, a ten już niekoniecznie, znowu czcionka szwankuje...
Kakinuma- Nowicjusz
- Liczba postów : 8
Kakinuma napisał:O, i teraz jest dobrze ;)Ogólnie bardzo przyjemny wygląd forum
Zaraz postaram się to naprawić. C;
Contra.- Administrator Techniczny
- Liczba postów : 14
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: